Antti Hakala logoAntti Hakala Oy

Huonekaluliike Antti Hakala Oy on Nurmijärven Röykässä sijaitseva itsenäinen ja hyvään asiakaspalveluun erikostunut huonekaluliike. Olemme palvelleet asiakkaita samalla paikalla jo vuodesta 1971 asti ja tarkoituksenamme on jatkossakin auttaa asiakkaitamme löytämään itselleen sopivia sisustusratkaisuja. Tuotevalikoimiimme kuuluu kattavasti kodin ja toimistojen huonekalut aina sängyistä ja sohvista lähtien asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityihin erikoistuotteisiin. Meiltä löytyy myös ammattitaitoa suunnitella ja sisustaa niin koti- kuin konttorikokonaisuudetkin.

Tuotevalikoimiimme kuluu myös erilaisia erä/sesonkituotteita, kuten kesäkalusteita, valaisimia sekä tehtaiden ja maahantuojien erittäin edullisia poistoeriä.

Mikäli et löydä juuri sinun tarpeitasi vastaavaa tuotetta 2000 m2 myymälästämme, on käytössämme myös laajavalikoima suomalaisia yhteistyökumppaneita sekä maahantuontiyrityksiä, joiden tilausmallistosta voimme tilata juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen.

Toimintamme perustuu luottamukseen ja hyvään palveluun. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja varmistamaan, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen etsimilleen tuotteille sekä huonekalualan asiantuntijan auttamaan sinua hankinnoissasi. Kuljetuspalvelumme on joustava ja kuljetamme tuotteet kotiisi kannettuna yrityksemme omalla autolla asiakkaan kanssa sovittuna aikana. Lisäpalveluna saat myös tuotteesi valmiiksi kasattuina.

Yrityksen tarina

Huonekaluliike Antti Hakala Oy on yksityinen huonekaluliike. Toiminta Röykässä alkoi vuonna 1971 jolloin huonekaluja myytiin Antti ja Kaarina Hakalan voimin. Vuonna 1990 liikerakennus laajeni nykyiseen kaksikerroksiseen 2000 m2 kokoon.

Isäni siirtyessä hyvin ansaituille eläkepäiville vuonna 2001 otin vetovastuun yrityksen toiminnasta yhdessä mieheni Sami Husun kanssa.

Liikeajatuksemme perustuu edelleen vahvaan luottamukseen, palveluun, valinnan vapauteen ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Haluamme taata asiakkaillemme erinomaisen laadun sekä laajan tuotevalikoiman. Olemme nyt ja tulevaisuudessa ketjuista riippumaton itsenäinen perheyritys, joka myy useiden eri kotimaisten valmistajien sekä maahantuontiyritysten tuotteita. Maahantuomme myös jonkin verran itse tuotteita, joten löydät meiltä myös erikoiseriä sekä ratkaisuja, joita kaikilla muilla liikkeillä ei ole.

Perheyrityksenä olemme erittäin kiinnostuneita huonekalualan alati muuttuvista haasteista ja pyrimme vastaamaan niihin lisäämällä mallistoa ja tietämystämme alan viimeisimmistä trendeistä. Kehitämme osaamistamme ja tuotevalikoimaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua. Autamme sinua löytämään ratkaisun hankalimpiinkin kodin tai toimiston kohteisiin.

Vuonna 2012 Klaukkalan Yrittäjät valitsivat meidät vuoden yrittäjiksi, kaunis kiitos huomion osoituksesta.

Meille tyytyväisyytesi on tärkeää haluamme kanssasi pitkän asiakassuhteen. Autamme mielellämme myös haastavienkin tilojen suunnittelussa. Pyrimme löytämään juuri sinun elämääsi sopivat ratkaisut.

Lämpimästi Tervetuloa meille kylään.

 

Antin tytär

johanna husu

 

Furniture Shop Antti Hakala Oy

Furniture Shop Antti Hakala Oy is a resale shop offering quality furnitures for all your home and office needs, located in Röykkä, Nurmijärvi. You can select from a huge range of furniture from modern to traditional furniture. Examples of available furniture types include living room armchairs, couches / sofas, adult double beds, children's beds, sofa tables, lounge tables, carpets, rugs & mats, lamps & lanterns, book shelves, television / home entertainment shelves, pillows, furniture fabrics, shelving, dining room chairs and tables, and more.

Should you like to know more about Huonekaluliike Antti Hakala Oy or the products please do not hesitate to contact us.

Huonekaluliike Antti Hakala Oy
Lopentie 100, 05100 Röykkä
Finland

 

liike auringon lasku1