Palvelut

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnitelma vaivattomasti. Paketoimme sisustussuunnittelupalvelun kaikkien saataville. Palvelumme avulla tiedät mistä maksat ja tiedät mitä saat. Olipa hankkeesi yksiö tai kartano, kaipaatpa romanttista lämpöä tai virtaviivaista modernismia, etsimme sinun tyyliset ratkaisut

  1. Alkukartoitus myymälässämme veloituksetta
  2. Suunnitelman esittely, tuotteisiin tutustuminen ja muutostoiveiden läpikäynti
  3. Viimeistellyn suunnitelman esittely ja jatkotoimenpiteistä sopiminen

No, mitä maksaa? Sopii ihan kaikille kukkaroille - minulle, sinulle, meille kaikille. Valitse hankkeesi koon mukaan S, M, L, tai XL.

  • S 100 € = 1 - 30 m2
  • M 200 € = 30 - 60 m2
  • L 350 € = 60 - 100 m2
  • XL 500 € = 100 - 200 m2

Kalustesuunnitelman osuus on mahdollista saada takaisin hyvityksenä kalusteostoista. Erikseen sovittaessa teemme myös kotikäyntejä.

Kuljetus

Meillä on ilmainen kotiinkuljetus lähialueella. Tämä sisältää yhden kuljettajan. Meiltä voi halutessasi ostaa myös tuotteen paikalleen kannettuna, asennettuna ja roskat pois vietynä.

Kierrätys

Ostaessasi laadukkaan tuotteen varmistat, että sen käyttöikä on pidempi. Näin ollen kuormitat luontoa vähemmän. Halutessasi voit ostaa meiltä lisäpalveluna vanhan tuotteen pois viennin, ja me varmistamme tuotteen asianmukaisen hävityksen.

Kasaus

Kasauspalvelumme on monipuolinen ja joustava. Kasaamme tuotteesi kohtuullista korvausta vastaan varastollamme tai isommat tuotteet kotonasi.

Maksuvaihtoehdot

Avaamme liikkeessämme Rahoitusyhtiöiden luottoja. Lisäksi voit maksaa useilla eri luottokorteilla, pankkikortilla ja käteisellä.