Sohvat

Sohvaa hankkiessasi mieti ensin, ketkä sohvaa käyttävät. Onko perheessäsi lapsia tai kotieläimiä. Mieti ja mittaa omaan kotiisi sopiva sohvan koko, usein liikkeessä sohvat näyttävä pienemmältä kuin kotiintuotuna. Onko sinun sohvasi ensisijaisesti istumasohva, löhöilysohva tai perheen ja tuttavien kokoontumispaikka ja tarvittaessa varavuode.

Useita malleistamme saa esimerkiksi perinteisenä sohvakalustona, nojatuolina, divaanimallina, vuodesohvana tai kulmasohvana. Olohuoneessa on tarkoitus viihtyä, mieti siis, mitkä ominaisuudet sohvassasi saa sinut viihtymään.

 

Haet sitten alusta loppuun Suomessa valmistettua aidosti kotimaista Sohvaa tai edullisempaa tuonti mallia uskomme, että meiltä löytyy sinulle ratkaisu. Sohvamallistossamme löytyy myös malleja, joista saat erikoismittoja oman kotisi tarpeisiin.

Valikoimissamme on lisäksi omaa maahantuontia

  • Ekornes ASA on Pohjoismaiden suurin huonekaluvalmistaja. Se omistaa muun muassa Ekornes®-, Stressless®- ja Svane®-tavaramerkit.
  • Bellfire OY valmistaa laadukkaita pehmytkalusteita keskittyen korkeaan laatuun ja Pohjoismaiseen muotoiluun.
  • Omset Oy on 1990 perustettu huonekalujen tukkukauppaa harjoittava yritys, joka tunnetaan mm. Suomen suurimpana säkkituolien valmistajana.
  • Tenstar on perustettu vuonna 1993, valmistuttaen sohvakalustoja, tuoleja, divaaneja, kaiken muotoisia ja näköisiä, suomalaiseen makuun.

Tuotesivuiltamme löydät vain osan tavarantoimittajistamme. Parhaan kuvan koko valikoimastamme saat tulemalla paikanpäälle Röykkään.

Lämpimästi tervetuloa!

isku Pohjanmaan unico Soft Softness HKV Jouko Haapala Oy PKfurniture  Stresless Ekornes  Bellfire Tenstar