Ruokaryhmät

Ruokapöydät mittojesi mukaan

Keittiö on kodin sydän, ja ruokapöytä sen keskipiste. Ruokapöytää hankittaessa kannattaa siis lähteä omista tarpeista. Jos ruokailuryhmä on perheen käytössä joka päivä tai jos se on vain juhlakäytössä ruokailutilassa tai olohuoneessa, kohdistuvat siihen erilaiset vaatimukset.

Joka päivä käytössä olevalle ruokailuryhmälle kohdistuvat suurimmat vaatimukset. Sen pitää olla kestävä, tarpeeksi tilava, tilaan sopivan kokoinen, helposti puhtaana pidettävä ja mukava. Usein tällainen ruokailuryhmä sijaitsee keittiössä ja sen ulkonäössä otetaan huomioon keittiön väritys ja materiaalit.

Tuolissa tärkeintä on istumamukavuus ja tukevuus.

Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan ruokaryhmän. Kotimaisten kalusteiden lisäksi meillä on tarjolla valikoidusti myös ulkomaisten tavarantoimittajien ruokaryhmiä.

Valikoimissamme on lisäksi omaa maahantuontia

  • Ruotsalaisen Lundbergs Möblerin korkealaatuiset mallistot huokuvat yksinkertaisen kaunista ja käytännöllistä skandinaavista muotoilua. Wilma-mallisto vangitsee 1900-luvun alun luonteenomaiset piirteet sopeutettuna tämän päivän tarpeisiin ja muotokieleen. Mallistoon kuuluvat pöytien ja tuolien lisäksi erilaiset säilytyskaapit, lipastot, astiakaapit ja vitriinit.
  • Bellaluna on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Toiminta-ajatuksena on valmistuttaa sekä moderneja, että perinteisiä kalustesarjoja ja yksittäisiä kalusteita.
  • Eureka-Import Oy on 1991 perustettu huonekalujen maahantuonti- ja tukkuyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset kodin huonekalut ja sisustusesineet
  • Thomart Oy on vähittäiskauppaa vuodesta 1978 palveleva tukkuliike, joka kantaa vastuuta huonekalujen valmistuksen eettisestä ja ekologisesta kestävyydestä.

Tuotesivuiltamme löydät vain osan tavarantoimittajistamme. Parhaan kuvan koko valikoimastamme saat tulemalla paikanpäälle Röykkään.

Lämpimästi tervetuloa!

Anttiina-Antti Hakala Huonekaluliike Lintula-Huonekaluliike Antti Hakala Oy Puulon-Huonekaluliike Antti Hakala oy Botniapuu-Huonekaluliike Antti Hakala Oy Pohjanmaan - Hkl Antti Hakala Oy Thomart-Huonekaluliike Antti Hakala Oy bellalunaLundbergs