Sängyt, patjat ja runkopatjat

Sängyt

Myymälässämme on esillä perinteisiä sänkyjä, divaanimalleja sekä  sänkyjä, joita saa korotetuilla jaloilla. Värivaihtoehtoja on paljon; Koivu lv, pyökki petsattu, pähkinä, kirsikka, mahonki, valkoinen, tammi ja joitain sänkyjä saa myös värikoodin mukaisesti. Meiltä löydät laajan valikoiman kotimaisia sänkyjä, saatavissa myös malleja, joista saa mittamuutoksia kohtuulliseen hintaan.

Myymälässämme on esillä yli 60 vuodepaikkaa. Valikoistamme löydät sopivan vaihtoehdon erillaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.


Sinun vuoteesi

Patja on ehkä merkittävin yksittäinen unen laatuun vaikuttava tekijä, joten sen valintaan kannattaa käyttää aikaa ja miettiä jo ennen ostoksille lähtöä, mitkä asiat vaikuttavat omaan unenlaatuun. Nukumme kolmasosan elämästämme, joten ei ole yhdentekevää minkälaisissa olosuhteissa lepäämme.

Unen tehtävä on palauttaa mielemme, kehomme tasapaino ja antaa uutta energiaa seuraavalle päivälle. Liian vähäinen lepo kostautuu nopeasti, sillä huonosti nukkuvat ihmiset kärsivät muita enemmän keskittymisvaikeuksista, heikentyneestä muistista ja madaltuneesta vireyden tasosta. Siksi on tärkeää järjestää unelle optimaaliset olosuhteet.

Hyvä nukkumisergonomia tarkoittaa ennen kaikkea onnistunutta tyyny- ja patjavalintaa. Patjan ja tyynyn on tuettava vartalo fysiologiseen eli luonnolliseen asentoon päästäen kehon lepäämään ja palautumaan päivän rasituksista yön aikana.

Parhaan unen kannalta on oleellista, että patja myötäilee nukkujaa eikä päinvastoin. Erilaisia runkovaihtoehtoja löytyy vuodekehikoista aina hieronnoilla varustettuihin säätövuoteisiin. Patjan suositeltu vaihtoväli hygieniasyistä on 10 vuotta.

Tyynyn valintaan vaikuttavat nukkuma-asento, hartioiden leveys ja patjan pehmeys.

Autamme sinua mielellämme löytämään laajasta patjamallistostamme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon

Patjamallistomme on erittäin laaja, tuotesivuilla näet vain osan valikoimaa. Paikan päällä testattavana on 9 tehtaan patjoja. Voit siis välttää kiertelyn ja testata liikkeessämme eri valmistajien erot patjoissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Kiteen huonekalutehdas Oy-Huonekaluliike Antti Hakala Oy Peltola - Huonekaluliike Antti Hakala Oy   Unico Isku Progress Recticel Tempur Ekornes-SvaneHilding Anders