Hyllystöt, säilytys ja viihdetasot

Hyllystö-, lipasto- ja senkkimallistostamme on saatavana erikoismittaisia ratkaisuja. 2000 m2:n liikkeessämme on tilaa niin klassikoille kuin uusimmille trendeille.  Kodinviihde-elektroniikka asettaa omat haasteensa viihdetasoille. Etukäteen kannattaa miettiä, mitä laitteita tasoon halutaan sijoittaa ja mikäli esimerkiksi vahvistin on normaalilaitteita isompi, ottaa mitat mukaan tasoa hankkiessa. Liikkeessämme esillä myös mittatilaus mallisto.

Mallistossamme haluamme ottaa huomioon erillaiset elämäntilanteet, joten löydät meiltä ratkaisut eri hintaryhmistä.

Kiitos, kun valitset kotimaisen huonekalun.

Valikoimissamme on lisäksi omaa maahantuontia

  • Ruotsalaisen Lundbergs Möblerin korkealaatuiset mallistot huokuvat yksinkertaisen kaunista ja käytännöllistä skandinaavista muotoilua. Wilma-mallisto vangitsee 1900-luvun alun luonteenomaiset piirteet sopeutettuna tämän päivän tarpeisiin ja muotokieleen. Mallistoon kuuluvat pöytien ja tuolien lisäksi erilaiset säilytyskaapit, lipastot, astiakaapit ja vitriinit.
  • Bellaluna on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Toiminta-ajatuksena on valmistuttaa sekä moderneja, että perinteisiä kalustesarjoja ja yksittäisiä kalusteita.
  • Eureka-Import Oy on 1991 perustettu huonekalujen maahantuonti- ja tukkuyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset kodin huonekalut ja sisustusesineet
  • Thomart Oy on vähittäiskauppaa vuodesta 1978 palveleva tukkuliike, joka kantaa vastuuta huonekalujen valmistuksen eettisestä ja ekologisesta kestävyydestä.
  • Tenstar on perustettu vuonna 1993, valmistuttaen sohvakalustoja, tuoleja, divaaneja, kaiken muotoisia ja näköisiä, suomalaiseen makuun.

Tuotesivuiltamme löydät vain osan tavarantoimittajistamme. Parhaan kuvan koko valikoimastamme saat tulemalla paikanpäälle Röykkään.

Lämpimästi tervetuloa!

Hiipakka-Antti Hakala Huonekaluliike Kurikan puusepät-Huonekaluliike Antti Hakala Oy Niemen tehtaat- Huonekaluliike Antti Hakala Oy Rotola Pukkila-Timantti hyllystö Leo-Matti Ojala Star-Kaluste OyThomartbella luna furnitureLundbergsRowico