Tuotteet

Edustuksiimme kuuluu mm. Isku, Laulumaa, Tempur ja laaja joukko kotimaisia valmistajia sekä valikoidusti maahantuontituotteita. Valikoimissamme on paljon yhteistyökumppaneita, joiden tuotteita ei näy internetissä.

Autamme mielellämme myymälässämme sinua etsimään juuri sinulle sopivan tuotteen. Laajasta valikoimastamme löydät niin yksilölliset ratkaisut kuin kauden kärkitarjoukset.

Myymälässämme on esillä perinteisiä sänkyjä, divaanimalleja ja sänkyjä, joita saa korotetuilla jaloilla. Värivaihtoehtoja on paljon, joitain sänkyjä saa myös värikoodin mukaisesti.

Myymälässä esillä yli 60 vuodepaikkaa. Löydät meiltä Iskun, Unitulen, Unicon, Unessin, Tempurin mallistoa. Hintahaitari on todella laaja, uskomme löytävämme sinun mieltymykseen ja elämäntilanteeseen sopivan mallin.

Divaanisohvat, moduulisohvat, kulmasohvat, vuodesohvat, nahkasohvat, laverisohvat, nahka- ja kangassohvat. Oli tarpeesi mikä tahansa, autamme sinua valitsemaan omasi. Esillä on kotimaisia laatusohvia ja toki myös kärkitarjouksia. Sohvatehtaistamme löytyy myös joustavia valmistajia, jotka valmistavat sohvan mittojesi mukaan.

Tuotesivuiltamme löydät vai osan tavarantoimittajistamme. Parhaan kuvan koko valikoimasta saat tulemalla paikanpäälle Röykkään.

Lämpimästi tervetuloa!

     Isku   Tempur Ekornes-Huonekaluliike Antti Hakala OyLaulumaaHuonekalut