Edustuksiimme kuuluu mm. Isku, Masku, Laulumaa, Tempur ja laaja joukko kotimaisia valmistajia sekä valikoidusti maahantuontituotteita. Valikoimissamme on paljon yhteistyökumppaneita, joiden tuotteita ei näy internetissä.

Autamme mielellämme myymälässämme sinua etsimään juuri sinulle sopivan tuotteen. Laajasta valikoimastamme löydät niin yksilölliset ratkaisut kuin kauden kärkitarjoukset.

Isku-Huonekaluliiike Antti Hakala OyEkornes-Huonekaluliike Antti Hakala OyLaulumaaHuonekalutTempur -Hkl Antti Hakala Oy

Sängyt: Myymälässämme on esillä perinteisiä sänkyjä, divaanimalleja ja sänkyjä, joita saa korotetuilla jaloilla. Värivaihtoehtoja on paljon; Koivu lv, pyökki petsattu, pähkinä, kirsikka, mahonki, valkoinen, tammi, joitain sänkyjä saa myös värikoodin mukaisesti. Patjat ja Runkopatjat: Myymälässä esillä yli 60 vuodepaikkaa. Löydät meiltä Iskun, Unitulen, Unicon, Unessin, Tempurin mallistoa. Hintahaitari on todella laaja, uskomme löytävämme sinun mieltymykseen ja elämäntilanteeseen sopivan mallin.

Hkl Antti Hakala Oy

Sohvat: Divaanisohvat, modylisohvat, kulmasohvat, vuodesohvat, nahkasohvat, laverisohvat, nahka- ja kangassohvat. Oli tarpeesi mikä tahansa, autamme sinua valitsemaan omasi. Esillä on kotimaisia laatusohvia ja toki myös kärkitarjouksia. Sohvatehtaistamme löytyy myös joustavia valmistajia, jotka valmistavat sohvan mittojesi mukaan.

Huonekaluliike Antti Hakala Oy

Huonekaluliike Antti Hakala Oy

Lopentie 100, 05100 Röykkä
Puh: 09 2765 691 | Fax: 09 2765 654

Liike avoinna

Arkisin 10.00 - 18.00
Lauantaina 9.00 - 14.00