hotkiss
Hotkiss
 
Hotkiss-tuoteperheessä yhdistyvät huippulaatu ja mukavuus. Suomalaisista Hotkiss-tuotteista on helppo löytää omat suosikit niin lastenhuoneeseen, terassille kuin julkisiin tiloihin, joiden halutaan erottuvan rentoina, mutta silti tyylikkäinä. Hotkiss-tuotteita on esimerkiksi monissa päiväkodeissa, kouluissa, toimistoissa, nuorisotiloissa ja hotelleissa, sillä ne on tehty kestämään.
Tuotteiden päällyskangas on 100 % polyesteriä, sisäpuoli on suojattu PVC-pinnoitteella. Pinnan voi pyyhkiä kostealla, tuotteet kestävät myös 30 asteen pesun. Kaikkiin Hotkiss-tuotteisiin on mahdollista painaa yrityksen nimi tai logo. Tuotteita on mahdollista valmistaa tilauksesta kaksivärisinä tai esimerkiksi erivärisillä tereillä.
Sisämateriaalina tuotteissa on suomalainen stryroxhelmitäyte, joka ei kahise perinteisen säkkituolin tapaan. Täytettä voi tarpeen tullen lisätä ja sitä varten Hotkiss-tuoteperheeseen kuuluvat myös täyttöpussit.
 

Hotkiss Iso 300 l

Hotkiss 300 l on kuin suuren suuri tyyny, joka muotoutuu uskomattoman mukavaksi sohvamaiseksi rentoutumispaikaksi. Tässä tuolissa kelpaa nukkua niin päiväunet kuin lukea kokeisiin tai tenttiin.

129 €
 

Hotkiss Pieni 100 l

Hotkiss 100 l on kuin suuri tyyny, jonka päällä voi makoilla ja rentoutua.  Koko on sopiva erityisesti lapselle ja nuorelle, eikä ole ihme, että tästä on tullut etenkin lastenhuoneiden suosikkituote.

79 €